Ferdig grunnmur med jordskruer 30 kvm

ArtikkelNR:ground-screw-30
Ferdig grunnmur med jordskruer, 30 kvm

Tenker dere på hvordan dere skal forberede grunnmuren? Å grave ned et betongfundament kan være tungt og slitsomt, men med jordskruer fra vår samarbeidspartner Stopdigging kommer dere i gang med det morsomme arbeidet raskere. Stogdigging kommer ut og setter jordskruer for dere - raskt, miljøvennlig og praktisk!

Prata med våra säljare direkt!
Ring oss (Vardagar 9 - 12 | 13 - 17)
0200 - 120 310
44 990,-
Inkludert moms
Fri frakt
Lagerstatus: Bestillingsvare
Leveringstid: 1 til 2 uker
Be om tilbud
Ja
Skriv inn nummeret og din e-postadresse, og vi vil kontakte deg innen 1 time.

Du kan også ringe direkte på: 22 43 90 00

Mer informasjon

  • Enkelt og praktisk - Stopdigging setter jordskruene på bare en dag og dere slipper gravearbeidet.
  • Et miljøvennlig alternativ - jordskruer avgir 60% mindre karbondioksid enn et betongfundament.
  • Minimal påvirkning på omgivelsene - ingen store gravemaskiner som ødelegger hagen
  • Trygt valg - Kvalitativ grunnmur med 25 års garanti som monteres av profesjonelle montører
  • Årstiden spiller ingen rolle - jordskruene kan monteres året rundt
  • Smart og smidig - jordskruer kan monteres både i vanskelig tilgjengelige terreng og på hardt underlag, f.eks. i oppkjørselen der du vil ha din nye garasje.

Har du funnet ditt drømmeprosjekt hos oss på Polhus? Gratulerer! Da har du valgt en praktisk pakkeløsning av beste kvalitet og det er på høy tid å planlegge hva slags fundament din trebygning skal hvile på under årene som kommer. Uansett om du vil bygge et anneks, en bod eller en badstu krever hvert bygg en stabil grunn. Å grave ned et betongfundament kan derimot være både tungt og slitsomt. Med jordskruer fra Stopdigging slipper dere det tunge gravearbeidet!

Stopdigging kommer ut og setter jordskruene for dere, og dere sparer både krefter og tid samtidig som dere gjør et miljøvennlig valg. I dag utgjør betongproduksjon en stor andel av byggenæringens klimapåvirkning, og en jordskrue avgir 60% mindre karbondioksid enn et betongfundament.

Jordskruer som grunnmur kan monteres året rundt, også på vanskelig tilgjengelige plasser og på steder det er vanskelig å grave. I tillegg er Stopdigging sitt utstyr fleksibelt og gir minimal påvirkning på omgivelsene og på din tomt. Så du trenger med andre ord ikke være bekymret for at hele hagen skal bli ødelagt!

Jordskruene monteres med spesialmaskiner av profesjonelle montører. Den kvalitative grunnmuren er klar til bygging så snart den siste skruen er satt, og når det er satt på plass kan du raskt starte byggingen.

Noen saker det er viktig å tenke på ved bruk av jordskruer:

  • Plassen må være tømt og tilgjengelig
  • Husets plassering må være klar
  • Ledninger for vann, avløpsvann, gass, fjernvarme, fiber, media og elektrisitet må merkes. Les mer på din kommunes nettside, og på www.geomatikk.no
  • Jordskruer er ikke, på samme måte som et betongfundament, egnet dersom huset skal stå på stein alene. Hvis huset skal stå delvis på stein kan Stopdigging normalt løse det med en fastboret stolpesko, men det kreves da en inspeksjon først av plassen.

Observer at fundamentplanen i våre manualer ikke alltid følges!

Fundamentplanene i våre manualer er forslag på hvordan man kan plassere pilarer ved vanlig pilargrunn. Jordskruer er en annen type av grunnmur. Stopdigging er eksperter på jordskruer og deres profesjonelle montører avgjør hvor mange jordskruer og eventuell bæreliner som trengs for din grunnmur. Stopdigging gir 25 års garanti på jordskruene.

Har dere spørsmål angående grunnmur med jordskruer er dere velkomne til å ta kontakt med oss, så forteller vi mer!